Prickar.....

Igår kväll så såg jag på sex and the city. Det handlade bladannat om att Caire i serien fick prickar på magen efter att hon blev stressad.  Det läskiga i morse var att jag kände att det kliade på magen. Och vad fanns inte där om inte massa prickar. Hjälp vad läskigt!! Ååå det kliar så.   
Nu har jag haft prickar på magen förut och docktorn sa då att det kunde vara något eksem av något slag. Så jag hoppas på att det inte är något annat.

Ikväll så ska jag till min bror stefan och fira sista april. Vi ska grilla!! Båda min systrar kommer dit så det ska bli jätte kul:)

Nu ska jag smörja på lite kortisonsalva så att det ska sluta klia.

Ha en bra sista april!!

Kram sara


Älskade kort att minnas

Idag så ringde jag polisen och frågade om dom möjligtvis hade fått in min kamera men inte hade dom det:( damen i luren sa att jag skulle höra av mig efter helgen när det gått lite fler dar. Jag hoppas så innerligt att någon snäll människa  ska lämna in den så jag får tillbaka den.
Nu på kvällskvisten har jag ränsat blad alla våra kort. Jag hittade ett kort där jag blåser ljusen på en tårta som mamma håller i. Det finns sex ljus på tårtan och det betyder att det var min sista födelsedag tilsammans med mamma.



Min älsklings färg var lila när jag var liten. Jag minns en gång när jag vann en nalle och fick välja bland olika färger. Jag tog en nalle som var orange med blåa byxor. Men jag kommer ihåg att mamma frågade varför jag inte tog en lila för det fanns det. Men jag svarde att jag ville ha en som såg ut som bamse:) Han var en stor favorit! Den här nallen hänger med mig än idag, den hänger på en krok på mitt rum. Nallen har en tröja på sig där det står världens bästa tjej på. På bilden här ser man mig, min mamma och nallen som ser ut som bamse:)



Hittade även ett kort på mig, mamma och pappa.



 Eftersom jag inte minns min mamma så bra så är kort och andra saker som jag vet att hon har haft otroligt viktiga för mig. Att ha bildbevis på att jag faktiskt har legat och sovit brevid min mamma är ovärdeligt för mig. Det låter säkert väldigt skumt för många men med hjälp av matriela saker håller jag minnet av henne vid liv.



För er nu som inte vet så förlorade jag min mamma när jag var 6 år och 10 månader gammal.

Måste ju gratta PERNILLA idag som blir 25 år:)
GRATTIS!!!

Kramar sara



Var är min kamera???

Idag så var vi ute i skogen med barnen och då såg jag massor av vitsippor och tänkte att jag skulle gå dit och plocka lite senare. Men sen när jag kom hem såg jag att det fanns vitsippor på min baksida:) ett få antal gullvivor hade tittat upp också. En tulpan( en hel del outslagna också) och många påskliljor står utslagna i rabatten. Tänk att det är sista gången jag kommer att få se hur trädgården här hemma slår ut. Jag hoppas att jag i min framtid kommer att bo i ett hus igen så att jag kan få njuta av allt som slår ut på våren för jag bara älskar det.

Idag så har jag vart och firat Bosse och i morgon fyller Pernilla 25:)

Måste beklaga mig över min förlust av min kamera:( I lördags efter att vi lämnade bilen innan vi gick till resturangen så är den spårlöst försvunnen. En kamera kan man ju alltid köpa en ny men bilderna som fanns på den är ovärdeliga. Bilderna från min pappas begravning.



Här sitter Victoria och jag med min kamera och mitt fina fodral. En rosa liten barn plånbok som jag hade som liten som var perfekt till kamerafodral. 

Sov gott!!

Kramar sara 


Marhår??

Har precis vart ute på en liten kvälls promenad. Jag såg en reklam på TV där en tjej åt glass och jag blev så sugen att jag tog en promenix till affären där jag köpte mig en sandwich och sen tog jag en runda runt bälinge. Nu har jag pratat me min vän becka och nu är det bestämmt Örebro tripp på lördag:) ska bli så kul! Först bli det ju kalas ute i ärentunna för pernilla och bosse.  
Är det någon där ute som har hört talas om att man i stället för mardrömmar kan få marhår??? Idag på jobbet sa en liten kille till mig att man kunde det. Han hade fått det en gång och fick ta bort dom med dammsugaren:) Älskar barns fantasier. Ibland kan dom berätta med så otrolig inlevelse att dom tror sig själva.
 Förra veckan så frågade en annan liten kille mig om jag var vuxen. Ja svarade ja men då fick jag till svars att -men du är ju liten. Det har ju inte med det att göra sa jag och han tänkte lite och kom på att det stämmde. Sen frågade han mig om jag hade någon mamma och pappa. Nej var ju mitt svar och då svarade han -men då måste du ju vara vuxen:) 



Här är en bild på ett barns boll maskin. Om man drog i en spak så hoppade det ut bollar. 

Det gör mig så ledsen att inte alla barn får chansen att leka och andvända sin fantasi som är så otroligt viktigt. 



Kram sara
 

Sol idag:)

Vilket vackert väder det är. Sitter ute med datorn i knät och har precis betalat räkningarna, dock lite mindre roligt. Men det är så skönt och det riktigt bränner i solen. Ett litet problem jag har nu är min nu 1,5 gammla brännskada som jag fick när jag stänkte upp kokande vatten på bröstet. I vanliga fall så är det bra men nu när det kommer sol på så blir jag lite röd där skadan var. Men det kommer nog bara var så ett tag till tills huden har vant sig lite med solen.  



Här på bilden kan man se lite av hur det såg ut i februari förra året. Hade dock sätt mycket värre ut från början.
På bilden här så är ju min vän victoria som är min trognaste blogg läsare tror ja:)

Igår så var jag och Emelie på museum. En riktigt rolig händerlse. Det började med att jag skulle ta med mig Emelie och visa barnens utställning på slottet men så betalade vi så att vi fick se dom andra utställningarna också. Det var en utställning med gamla tavlor på kungar och drottningar. Sen så va det en invigning i går på nån video uppvisning. De var lite tung faktiskt handlade om tryck( trycket man kan känna över bröstkorgen) och förtryck. Nu är jag och Emelie inte några konst experter med visnigaran fick oss iallafall att sitta och diskutera den efteråt så på nått sätt berörde den oss.  



Här är Emelie på våran promenad som vi gjorde i torsdags. En vacker solnedgång ock en vacker emelie.

Sen efter det så träffade jag sofie på stan och så gick vi runt lite i affärerna. Jag köpte mig en kläning från gina som jag har sett så länge på reklamen på TV. Glad blev jag som passade i den:) 

Sen på kvällen hade jag fixat en liten 25 års överrasknings träff för Pernilla som fyller nästa vecka. Det började med att vi satte henne i en bil med ögonbindel och en fin prinsesskrona som jag hade satt två ljus på en 2 och en 5. Den tog hon emot med protest. Sen åkte vi till resturagen alexander där ett gäng väntade med en fin drink med tomtebloss. Efter maten så gick vi vidare till O`cornnes där vi fick dansa lite.

Nu hörde jag att sofie kom:) vi ska ut och gå på en liten promenad.

soliga hälsningar sara!!


"pushing friend"

Idag har jag haft jätte träningsvärk i kroppen. Jag var med Sofie och Anneli och tränade på friskis och svettis igår. Och att jag tränar händer ju inte allt för ofta för tillfället. Men det var jätte kul! Det var dock nära att jag inte kom i väg för jag var så trött när jag kom hem ifrån jobbet. Fast efter ett samtal med Victoria hade jag inget annat val. Hon är bäst på att övertala mig:) Hon är min egen personliga "pushing friend" ( kom på benäminingen själv:)) hon får mej att våga jätte mycket. Om det är något som jag tvekar att jag ska göra så pushar hon mej i det. Som tex när jag tvekade att söka ett au-pair jobb i norge så hotade hon med att inte prata med mig tills jag hade skicka en ansökan. Och resultatet blev att jag fick jobbet:)  Nu blev det ju inte att jag tog jobbet av andra andledningar. Men hon tror alltid på mig och är värd guld för mig. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har en vän som Victoria och en vän som Emelie. Tror faktiskt inte det är många som har sådana vänner som alltid ställer upp för en och då menar jag ALLTID ställer upp.
Lucky me!!



Här är min bästa kompis Victoria och jag. Älskar den här bilden!

Jag ska på Birka kryssning. Den 10 juni kastar vi loss jag, Emelie, Victoria och Karlsson ( Malin). Ett härligt gäng som kommer att ha jätte kul. Det går inte att misslyckas med detta sällsakap:) 
 
Måste bara berätta vad Wille gjorde idag. I morse så advände jag en roller som man tar bort katthår med. Jag hade lite bråttom så jag la bara den andvända biten på byrån. Så när jag kom hem och satt och kolla på tv så kommer Wille in snurrade och jagade sin svans. Haha han hade fastan i biten och fick inte loss den.Han fick hålla på ett tag innan jag tyckte synd om honom och hjälpte han. så söt! Jag filmade händelsen så om ni vill kan ni få se:)  

Måste gratta syster på Anneli dagen idag:)
GRATTIS!!!

Saker jag håller kärast är:
Ljuset från en klarblå himmel och
 saker som för oss samman.
Så allra bäst är vänskap, föjd och gamman.

en dikt ur min lyckobok

Kram sara




Påskliljor i rabatten!!

Idag när jag var ute på en liten promenad med wille och greta såg jag att den första påskliljan hade slagit ut i rabatten. Jag älskar verligen den här tiden på året. När allt börjar att grönska och man vet att man har en sommar framför sig. Det blir ljusare och ljusare för var dag. Finns det nått bättre!
I UNT idag så var det en artikel om utställningen igår. Det blev en super lyckad dag och allt blev bara så perfekt. Två tjejer spelade fiol, vi hade ett bål gult band  som invigde det hela och så bjöds det på saltapinnar, bakelser och flädersaft. Alla barn var så stolat över sina bilder. Det var en hel del  mor och-farföräldrar och mammor och pappor som var rätt stolta också. Måste erkänna att jag blev lite rörd mitt i allt jag också:) 

Här finner du artikeln från unt.se http://www2.unt.se/avd/1,,MC=77-AV_ID=896662,00.html

Igår när jag var på venerssagen så köpte jag en liten Lycko bok. Det är en samling citat om glädje och annat som gör livet värt att leva. Tänkte att jag behövde lite sånt nu.
Ett litet smakprov från boken som passade idag

För alla personer som har levat finns det åtminstone
 en vår som de aldrig får uppleva. Så helga den vår du har!

Pappa fick ju aldrig uppleva denna vår som är så vacker. Så tänk på att ta vara på denna underbara vår som vi har nu. 

kram sara

En mys kväll

Nyss så knackade det på dörren och två små pojkar stod på trappen och sålde majblommor. Självklart så kunde jag inte motstå att köpa. Så nu har jag två stycken maj nålar:)



Igår så hade vi en mys kväll hemma hos Anneli. Vi grillade och tittade på sex and the city filmen. Det var Anneli, Sofie, jag och Jossan. Och jag kan inte sluta tjata om stjärnhimlen. Utanför min syrras hus är det väldigt mörkt så stjärnhimlen var magisk. Tycker det är så vackert.




En av mina favorit filmer:)



Idag så ska jag på vernessage. Barnen på min avdelnig har gjort akvarellmålningar som vi ställer ut på Uppsalas konst museeum som ligger i slottet. Dom har fått målat av sitt gosedjur, målat en katt och målat av två äpplen. Utställningen kommer att finns på plats ända till den 5 maj så om ni har vägarna förbi så är det bara att titta in. Jag kan låva att ni inte kommer att bli besvikan.
Ikväll så ska jag kanske till Hanna på grillning och innan det så ska jag hinna med och titta in hos min farmor. Måste sätta lite fart nu.
Hehe måste bara berätta en söt ska. Igår satt jag och spelade memori med ett barn. Pötsligt när hon fick ett par så drog hon händerna framför sig och snurra lite på sig och sa( Emma ) go emma go emma. Tyckte det var så gulligt:) Att jobba med barn är verkligen det bästa som finns enligt mej, jag älsakr det! 
Ha en bra dag!  

en promenad med stavar

Idag så har jag vart ute och promenerat med stavar:) hehe kände mej lite små töntig men victoria gjorde det igår så varför kan inte jag strosa runt med ett par stavar i händerna tänkte jag. På min promenad så stötte jag på en fasan. Läskigt! Han (och inte säga vad jag fick)fick lite panik. Fasanen stod lite instängd mellan en lada och vägen där det passerar ganska många bilar men till slut så sprang han över till andra sidan vägen.Och det gick bra och även jag kunde då fortsätta min promenad. 

  Om man kollar noga på denna bild så ser man våran vackra kyrka i sikte och självklart fick mina stavar va me lite på bilden:)
Igår så hjälpte pernilla mej att diska alla saker som vi ska försöka sälja på loppis. Vi har fått i hop ca 10 låder med glas, porslin, husgeråd och mycket annat. Nu ligger alla saker fint sorterat i banankartånger. Dagens hissning blir banankartånger, dom är ju super bra att packa i.

Igår så fick jag höra ifån min egen västerås bo min älskade victoria att vitsippan har gjort entre i våren. Själv så hittade jag ju blåsippor i tisdags.

Idag ska jag till uppsalas konstmuseum och sätta upp tavlor. För på lördag ska barnen på min avdelning ha vernissage på slottet. De har gjort jätte fina akvarell målningar. Bilder kommer att komma på deras fina alster såsmåningom.
Nu ska jag ta en kopp te innan jag beger mig till jobbet.
Kram sara

Fågelkvitter!!

Jag blir så glad när jag hör att folk går in på min blogg:) trodde inte att någon skulle göra det. Igår så fick jag höra på olika sätt att fyra stycken nya hade vart  inne på min blogg.
Idag så har jag sett blåsippor för första gången i år. Vi var ute i skogen med barnen idag och letade efter vårtecken. Vi hittade blåsippor, myror, humlor och hörde masor av fåglar. Fåglarna är ju som tokiga just nu, ett rysligt liv var det på dem i skogen. Fast jag tycker det låter väldigt vackert och så är det väldigt rofullt. 
snart börjar vänner, det var jätte länge sedan som jag såg på ett helt avsnitt så ikväll så smäller det:) för nu ska inget hindra mig från att ha en hel timme tillsammans med tv:s bästa vänner:) Sen så är det ju äntligen hemma och det ska jag titta på men den kopp te i handen. Efter det ska jag lägga mej och läsa. Just nu så läser jag, någon där?? Jag har inte läst på länge så hoppas det bli av ikväll. Måste sova tidigt ikväll för jag har vart så trött idag.  
Nej nu börjar det, så ha en bra kväll!!

Kram sara


Råttan är tillbaka...

Jag är precis klar med dammsugningen och under en byrå så hittade jag Gretas råtta. Råttan är en favorit så nu får jag sitta och kasta råttan så greta kan springa och hämta den. Hon tar råttan i sin mun och går och morrar åt den. Och alla som har sett greta me sin råtta vet att hon verkligen morrar. Första gången jag hörde henna morra så trodde jag att det var en bil som lät utanför. Men det visade sig att det var lilla greta:) Nu när råttan är tillbaka så kommer jag att vakna tillsammans med den igen för på mornarna brukar det ligga ett litet gäng med saker som greta har dragt upp under natten. Men va gör det jag älskar henne ändå:)
Kl 17 idag så vankas det påskmiddag hos Bosse, sista påskmaten för denna gång. Men det ska bli gått:)
Igår så fick jag en jätte fin bukett blommor av mina kompisar, Victoria, Emelie och Malin. Börjar nästan bli en vanna att det står vackra blommor på bordet. Igår så planerade vi in en kryssning som jag bara ska boka nu. Ska bli så kul att gör en repris från förra gången:) 
Under den här påsken har jag hunnit med att gör en hel del. Jag har träffat min vän Rebecka och Sara. Har vart hos morbror och moster. Dansat i Tierp. Påsklunch hos familjen Elfgren. Vart på flutret( första gången:)) med mina vänner. Träffat Emelie viggis och malin igår kväll och nu ska jag på middag hos Bosse. Fullt upp med andra ord.

Hoppas alla Ni också haft en bra påsk!!
Kram sara

GLAD PÅSK!

Glad påsk på er alla mina blogg läsare:)

Har precis vart ute och rastat lilla wille i koppel. Greta var det svårare att få ut. Hon nöjde sig med att titta ut på oss igenom fönstret. Det är så kul att se när en katt ska utforska en helt ny värld. De strycker sig längst marken och  tassar försitigt fram och nosen är i full action med att ta in alla nya dofter.
Idag så har jag vart på påsklunch hos min vän victoria. Storasyster Sofie följde med. Vi fick god mat och till efterrätt fick vi en jätte fin påsk tårta.
Igår var jag i Tierp. De var jag, sofie, hanna, viktor, anneli och roine som åkte dit. Först var vi på middag hos morbror Lars-Göran och moster Marjatta som bor där i tierp. Och som alltid när man kommer dit blir det jätte god mat. Igår bjöds det på pajer och jätte god sallad, det serverades blåbärspaj också. Mums. Sen bar det i väg på dans. Det var Sannex som spelade på möbeln i tierp. Både morbror och moster följde med ut och dansade:) Jag fick många danser med morbror:) På hemvägen höll jag på att köra på en grävling men hann att  väja. Jätte läskit. Blev helt skakis i benen.
Snart ska jag börja göra mej iordning för kvällen. Jag, emelie, jennie och jessie ska ut och partaja ikväll:) Ska bli så kul! Först blir det lite för fest hos jessie innan det bär iväg ut.

Förra påsken spenderade jag i australien. Det här är en bild på våra påsk presenter som vi gav varandra.


Här har vi våran påsk lunch förra året. Den bestod av koskos, ägg, championer och advokado:)

Varma påsk kramar sara

Älskar min bil:)

Imorse när jag vaknade och det gjorde jag av att kissen Greta hade ner en kruka som föll i golvet me en smäll. Den gick i två delar och det var lite lessamt för det var en fin kruka. Men va gör det igentligen när det finns värre saker att haka upp sig på. Iallafall när jag vaknade och drog upp rullgardinen så hamna min blick på min bil. Och då tänkte jag men kära nån va ren den är. Så jag va tvungen att smsa Hanna och fråga hur det gått till och visst hade den fått en makeover:) Hanna och Jossan hade tvättat den. Men det va först på eftermiddagen när jag skulle ta en sväng in till stan som jag märkte att den va ju städad på insidan också. Hehe bilen har ALDRIG vart så städad. Så tack Hanna och Jossan för städningen:)
Idag så vankades det ju påsk lunch på jobbet, och oj va det va gott. Det fanns mycket att välja mellan. Vi fick ju besök av en påsk kärring också. Det är jätte kul att se barnens rektion när de inte vet om det är en riktig påskkärring eller om någon bara är utklädd. Barnen satt länge och diskuterade vem det kunde vara. - Jo, det var du Irene(barnen). - Nej inte var det jag heller(Fröken Irene). Hmhm...(barnen).
Jag har vart hos min farmor idag. Vi var på maxi och shoppade lite och tog en tripp till farfars minnes plats. Nu på kvällskvisten så kom min underbara vän emelie över en stund på en kopp te. Älskar att sitta och prata och bara spåna på livet tillsammans med henne. För det är nog det vi gör vi spånar över hur saker är och hur livet ska te sig. Undra om vi blir nå klokar på det:) det tror jag, lite iallafall.
Måste ju lägga in en liten parantes om va jag mer gjorde idag. Jag svängde in på en mack och hade i luft i däcken. Hehe nu kan jag det också:)

kram sara

Tass...tass..

Typiskt, missade Äntligen Hemma ikväll:( hade sätt fram emot att se det. Men men får kolla reprisen på söndag. Ikväll så har vi gått igenom massa saker här hemma. Vem som ska ha vad. Det blev en hel del kartonger till min loppis samling:) Någon tidig morgon ska jag och Hanna ta oss till vaksalatorg men alla saker. ( Håller på att rensar ut vårt hus i Bälinge)
I dag så har ja sett på teater på min förskola( där jag just för tillfället jobbar) Det var några fröknar som spelade upp berättelsen från boken Tass tass smyg smyg. Det va jätte kul! Boken handlar om en räv som snor höns av en bonde. Bonden försöker att stoppa räven men det går inte så bra.
Imorgon så ska vi ha påskbord på förskolan. Få se om det kommer nån påskkärring på besök:)



Ska snart kolla på sex and the city när det börjar sen så ska jag ta en tur med min bil som Jippppiiii äntligen står här hemma på uppfarten igen:) ska vara en snäll moster som ska köra hem adde ikväll.

Kramra sara

Kalas dax!!

Idag så har jag varit på kalas. Det var Ingela som fyllde i torsdags och Niklas som fyller idag:) 16 år det är ju inte klokt. Det bjöds på cheesecake och hur gott är inte det. Cheesecake har blivit min nya favorit i fika väg förut lutade det mer åt chockladkake hållet. 
Det har vart lite fel på min bil (eller pappas va de ju) och man blir så bortskämd när man jämt har tillgång till bil. När man sen inte har nån bil så kommer man på jätte många saker man vill göra som är bra att ha bil till. Nu har jag ju en sådan tur att jag har bra bilmekaniker i släkten så det brukar ju alltid ordnar sig med bilen. Nu är det ju Viktor som är så snäll och hjälper mig. I dag så hörde jag i ryktes väg att den kanske snart är ok. I veckan som kommer ska jag få vinterdäcken byta också:)
Snart börjar det en romantisk drama på 3 an som jag ska se, hoppas den är bra.
 


Här är Niklas och faster sara:)

En vacker dag

Nu ligger min pappa och mamma tillsammans på Bälinges kyrkogård. Det blev en vacker dag med fint väder. Efter begravningen spenderade jag dagen tillsammans med mina syskon och familj.
Årets första grillning blev det också. Mums! 
Idag så har jag och Sofie vart ute på en promenad i det sköna vår vädret. Nu ska vi ta och titta på lite film och äta lite kex med ost och vindruvor:)

kram sara


Min Pappa

                               
                                    

Jag saknar dej pappa, du kommer alltid att finnas i mina tankar.
Kram din sara

En shoppar dag!!

Kommer precis hem från en promenad med Jennie. Det va jätte skönt ute fast att det är lite sent. Gatulamporna var lite knasiga, på vissa ställen va det jätte mörkt men plötsligt tändes några lampor. Skumt!
Idag har jag haft en super mysig dag. Först så kom Hanna hit och hämtade mej och sen hämta vi upp sofie. Sedan så bar det iväg till IKEA:) hade längtat så att få se det nya ikea. Där strosa vi runt ett tag innan vi lunchade tillsammans. Sen så var vi på chilli, köpte en jätte fin kudde där. Blev lite förälskad i den när jag fick syn på den:)  Sofie och jag spenderad några timmar på gränby också. Och där gjorde jag av med lite mer pengar. Jag var verkligen på shoppar humör idag fick tillochmed hejda mej själv lite. Men det var en jätte trevlig dag! 
På kvällskvisten så har vi också hunnit med att plockat i huset. Tänk att man kan ha så mycket saker! Visseligen så har det tagit 30 år att samla ihop allt. ( Min mamma och pappa köpte vårat hus för ca 30 år sedan). 
I morgon är det min pappas begravnig. Jag hoppas att det ät lika vackert väder som det var idag. 

                         

    

Min fina kudde!!          

                                                            

 

              Sofie och Hanna utanför nya IKEA!!                    

                                                                


En stund i solen!

Våren är här. På riktigt! Nu har jag suttit ute och ätit lunch i solen. Det är ju så skönt att jag inte vill gå till jobbet, börjar nu kl 13. Det ända man hör när man sitter här är fågel kvitter och nån enstaka bil då och då men annars är det så lungt och skönt här ute i bälinge under en förmiddag mitt i veckan.
Igår satt jag upp lite påsk saker. Älskar påsken. Förra året va jag borta under påsken så fast jag lever i ett kaos hus ( håller på å rensar ut vårt hus som vi ska sälja så småningom) så måste jag få ställa upp lite tuppar:)
Nu måste jag åka till jobbet , ha en skön dag i vårvädret!

kram sara


Min cykelkorg!!

Va kul det va idag att öppna sin blogg och se att de faktiskt hade vart några in och kollat läget:)
Jag var precis ut me soporna och upptäckte stjärnhimlen. Finns det nått vackrare?? Har alltid vart så fascinerad av den. Just nu så är det en "banan" måne. Jag kan stå jätte länge och bara titta upp i himlen. Men den vackraste stjärnhimlen jag någonsin har skådat  var i australien . Där såg man vintergatan och det va så mycket stjärnor att man såg dom mer än va man såg mörkret bakom. 
Victoria, emelie (mina bästa vänner) och jag brukar hissa och dissa saker , precis som dom gör på rix fm. Och idag så måste jag få hissa en sak , min CYKELKORG. Igår så hängde jag på en cykelkorg på min cykel och vilken pryl. Nu slipper väskan åka in i hjulet och så slipper jag oroa mig för att den ska åka av pakethållaren. Perfekt!!
En sak till som jag kan hissa idag är att jag och några vänner ska åka till London:) den 9-12 maj så ska vi dit och shopa, parta lite och ha det jätte kul:) Längtar!!
Nu ska jag sova!! Sössa sött!
igar kvall blev i skjusade med en mini buss till varan greyhound buss. de va morkt ute och plotsligt stannar han som korde och slakte lysset i bussen. eeee tankte vi va gor vi har ute mitt i toma intet. nu ska vi ut och titta pa stjarnorna sa han. och aaa va de va vackert har aldrig sett nagot liknande. de sjukt mycket stjarnor. till slut kom varan buss iallafall.     Det här skrev jag i våran resdagbok när vi va i australien. Bilden är tagen när vi står och tittar på stjärnorna.

igar kvall blev i skjusade med en mini buss till varan greyhound buss. de va morkt ute och plotsligt stannar han som korde och slakte lysset i bussen. eeee tankte vi va gor vi har ute mitt i toma intet. nu ska vi ut och titta pa stjarnorna sa han. och aaa va de va vackert har aldrig sett nagot liknande. de sjukt mycket stjarnor. till slut kom varan buss iallafall.

det här skrev jag i våran resdagbok när vi var i australien. Bilden är tagen när vi tittar på stjärnorna.
 
Kramar sara




RSS 2.0