otekniska sara

Jag är så oteknisk man kan bli. Det kommer nog att ta en stund för mig att förstå hur allt det här med bloggen fungerar men så småningom så ska jag väl också lära mig. Hoppas jag!!
Just nu så sitter jag här med mina små kissar, wille och greta. Har fått låna dom av hanna så jag har lite sällskap. Nu ska jag nog försöka slita mig från datorn och min nya blogg så jag kan mysa lite med mina kisssar. Ska nog göra en kopp te och fixa mig för natten så jag efter sex and the city kan hoppa i sängen. Tusan också kom just på att jag måste bädda rent sängen först. jobbit!! 
Ha en trevlig kväll!! 

                                            
kramar sara

Solskenssara


bloggibloggsara

Hej fick för mig idag att jag skulle skapa en blogg och nu är det gjort. Tycker det är så kul att läsa andras bloggar så jag tänkte varför inte ha en egen blogg. Jag satt länge och funderade på vad jag skulle heta. Allt va ju redan upptaget som jag provade. Men så till slut blev det solskenssara, lät vackert tycker jag. Victoria min vän som jag hade i luren då jag satt och skulle hitta på ett namn föreslog bloggibloggsara men nja kände inte riktigt för det.
Till er som kommer att hänga me mig i min blogg och läsa om mig hälsar jag varmt välkomna!
 
Kramar sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0