seg på att blogga!!

Oj vad länge sedan det var jga var här och skrev nått. Jag har haft mycket för mig de senaste veckorna och inte tar det slut på roligheterna än. Mina fantastiska vänner var ju på besök, jag har vart i italien och på torsdag så beger ja mig till paris. Och så har ju äntligen sommaren kommit!! Doften av jasmin buskar och varma kvällar bara älskar jag.
Ska sätta mig och skriva mer snart!!

kram sara


Min vänner!!

Ja nu är verkar det vara verklighet. Jennie och Jesie sitter uppe i luften på väg till mig:) Ska få tillbringa en hel helg med mina underbara vänner!!



Sötaste!!

Måste kila i väg till flygplatsen nu:)

kram  


go schweiz!!

Igår så vann ju schweiz över spanien i en match i fotbolls VM. Så igår kväll var det många överlyckliga schweizare:) Biltutorna ekade i hela horgen och det tjoades i många timmar.
Till och med jag gjorde ett litet tjut ifrån mig



Haha dessa tutor är ju inte så populära har jag förstått. Om jag ska vara ärlig så har funderat många gånger på om vårann plötsligt bara ska försvinna. Det är ju så att jag brukar kunna vakna av den här på mornarna. Inte så kul!! Specillet inte när det är helg. Men jag står väl ut ett tag till:)

Nu är min hemresa bokad. Den 23 juli så dimper jag ner på arlanda. Blandade känslor! Men mest skönt!! Längtar så efter min familj och mina vänner!  

Och vad händer förhoppningsvis i morgon??
Jessie och Jennie kommer och hälsar på mig:) Lycklig!! Nu ska ju dom åka med sas och dom håller ju på att strejkar hit och dit. Vågar inte ens tänka tanken på att dom kanske inte kan komma denna gång me. Det var ju dessa vänner som blev stoppade pga askmålnet. Men jag hoppas så!! Vi kommer att ha en underbar helg:)

dagens bild:)



Ha en bra eftermiddag!!


Bockar små!!

I dag så har min 5 åring här vart lite krasslig, så han blev hemma från skolan. Jag tog då fram bockarna bruse sången och så gjorde vi en liten teater. 5 åringen var trollet och 2 åringen var bockarna som trampar över bron. Själv så stod jag för sången:) hehe ingen vacker tanke det heller!! Men det blev en hit iallafall. Vi spelade upp den för mamman när hon kom hem och jag hade två stolta pojkar en stolt mamma när det var färdigt spelat. En mycket stolt au pair fanns det ju också:) Dom var så duktiga!! ¨
Nu ikväll så har jag tittat på sommar med ernst, repriser från förra året på TV4 play. Tycker det är ett mysigt program. Samtidigt så gjorde jag lite franskmanikyr på mig själv.



Den blev ju hyffsat bra måste jag säga!
Det är ju inte ofta man har långa naglar på alla tio fingrar samtidigt! 

Nu ska jag ta en kopp te och sätta på mamma mia!

Nedräkning: 4 dar så kommer jessie och jennie
39 dar tills jag är hemme i sverige
och så en massa skoj mellan där:)


Liechtenstein!!

Idag så har jag, Sofia, Felicia och Diana var till Liechtenstein. En rolig dag med massor med skratt. Dock så var väl själv landet eller huvudstaden som vi åkte till ingenting att se. Vi besteg ett berg för att kolla in slottet, som är bebodd av en prins. När vi hade kommit upp så visade det sig att där fanns det ju inget för turister att göra. Mer än att stå utanför och glo så vi dukade då upp våran picknick och satte oss och hade en trevlig lunch. Sedan begav vi oss nerför och hamnade på en resturang där vi tog oss en varm kopp chocklad. Det var ju mums! Sen kom regnet! Sen avslutade vi dagen med mc donalds. Det var en rolig dag och nu har jag ett till land att pricka av på besökta-länder-listan:)  
Liechtenstein:
Litet land med vackra berg, staden inget speciellt att se men jag är glad för att ha vart där:) 

  

Hoppelihopphopp!!



Lite kämpigt var det!



Vårt mål!



Tände ett ljus i kyrkan gjorde jag också för Mor och Far!



Vackra land, schweiz jag bor i!



tack för en underbar dag!

Hmhm jag bara undrar en sak, varför alla får just det där förutom jag???

Sössa sött!!

kram kram


Min sverige tripp!!

Nu är jag tillbaks i schweiz, för sista gången på ett tag. 
Min helg hemma i sverige var jätte bra. Möttes av Wilma, Pernilla, Hanna och Jossan som väntade på arlanda. Tårarna började att rinna så fort jag såg Pernilla stå där med hennes egna lilla wilma. Hon sträktes över till mig så fort vi möttes och vi bara stod där, och efter ett par minuter kunde jag få fram ett litet hej.
Sedan begav vi oss till Uppsala där vi besökte dragon palace. Efterlängtad sushi!! På kvällen så blev det grillning hos Pernilla och massa mys med lilla wimslan.
 


Sedan blev det lite bad med moster sara



På lördagen så vankades det börllop, Caroline och Johan. Jag fick ju träffa min underbara vänner Jennie och Jessica. Saknat dem så!



Så vackra!

Sen så körde jag, njöt av det svenska landskapet, till Roines 50 årsfest.



Där bjöds det på god mat, dans till (gamla sannex idag Per-Håkanz) och så fick jag ju kramas med Emelie och Victoria som dök upp som gubben i lådan:) älskar överraskningar!!



Jag bara älskar att dansa! Sägs ju att vi har det i blodet. Så det är kanske inte så konstigt att vi tre systrar alltid rockarloss på dansgolvet! 

Efter en toppen kväll så gick vi upp tidigt för att städa. Sedan så kom kusin Linda och hälsade på. På kvällskvisten så tände vi grillen återigen. Nu med hela stora familjen:)
Älskar min stor underbara familj! 



Grillmästaren!



Vi tog en titt på Iza som kommit till familjen också:) 

Nu är det bara drygt 40 dar tills jag kommer hem i sverige. Längtar!!

Ha en bra helg!

Själv ska jag hinna med en tjuvstart på midsommar och på söndag bär det av till Lichtenstein. 
 




I morgon far jag hem till sverige!!

Här om dagen så tog jag mig en titt i familjens almanacka för att se hur resten av tiden såg ut här. Då när jag kom till juli så upptäckte jag att mamman hade gjort en liten kråka den dagen jag ska lämna schweiz för gått.



sara åker hem:(


Hur ska jag kunna lämna mina underbara små killar och familjen här.
Det är en gåta för mig!  

Så hur min helg ut då:
Kramkalas me Wilma:) Pernilla och Hanna på arland
Lunch på dragon palace 
Ett besök hos frisören
Hälsa på mormor
Besöka bälinge och dess invånare
grillning hos pernilla

Ny morgon, nya upplevelser
Fixa mig inför bröllop
kramas me Jessie och Jennie
Åka på bröllop
fara vidare på 50 års kalas
dansa till fd sannex och ha kul med nära och kära

Ny morgon
Hjäpa till och städa byggdegården
träffa kusin Linda
grillning med hela tjocka familjen

Ja och en hel del till ska jag ju hinna med också, som att ringa ( och bråka om det behövs) med försäkringsbolget
ringa andra nödvändliga samtal
Viggis ska jag ju klämma in någongång också!

Ja vi får se hur det hela slutar, en underbar helg kommer det att bli i allafall:)  

Sitter och stirrar på min resväska som är fylld med alla vinterkläder, filmer, böcker mm 
kommer att åka tillbaka till schweiz med en tom resväsa:) 
Och om det blir övervikt, som kan ske så kommer lilla sara se ut som en michelingubbe när hon anländer till arland. För jag har två jackor och tjocktröjor som kan sättas på vid behov. Vinterdojorna kommer att åka på redan vid starten hemma. 

Nu ska jag ta och packa det sista!

kram kram


  




RSS 2.0