Blod åt folket:)

Sitter nu igen mitt i natten och surfar runt på internet. Att man alltid vänder på dygnet när man är ledig. Jag iallafall gör det. Idag så har jag vart iväg och gjort en stor insatts för mina medmänniskor. Lämnat blod har jag gjort. En självklarhet för mig. Det borde nästan vara obligatoriskt för alla som kan. Min uppmaning LÄMNA BLOD IDAG:) och så söta dom är som jobbar där. Så omtänksamma och när jag skulle gå så sa sköterskan till mig. Tack för att du kom:)
Min riga resa som jag gjorde förra veckan blev en succe. Jag hade jätte kul och allt gick bra. Våran Adde fyllde ju 18 på onsdagen så det blev ju en del hängande i baren för honom:) själv så beställde jag en drink av Håkan ( bartenern på TV) jag skulle ha en italiensk mojjito men han avrådde mig och gjorde en god blåbärsdrink istället, ett bra val tyckte jag:) alla mina syskon var med på denna resa och fast vi är fyra barn födda på tre olika decennium så stod vi tillsamman och rockade loss på dansgolvet. Fast att vi inte är jämngamla så har vi så kul ihop ändå:) Vi tre systrar älskar att dansa och det sägs att både mor och far var duktiga på det. Kanske går det i generna:) Roines teori:) 
Vi fick gå runt i Riga under en dag och vilka vackra fynd jag gjorde där:) 

En fin ram!


Ett magnet arm/ halsband för 28 kr:)

I lördags så var det fest hos systrarna karlsson. Jätte kul!! femkampen knäckte:)



Här snurrar jag runt en bandyklubba 10 gånger. Försöka att springa rakt efter är det inte talan om:)

Idag så träffade jag min kusin chris som bor i schweiz. Det visade sig att vi kommer att bo ca 30 min med bil ifrån varandra när jag flyttar dit:) Snäll som han är så ska han ta en del av min packning i sin bil. Bra bra!! fick även hjälp utan honom att översätta det tyska kontraktet. Jag hade översatt en hel del själv:) Tror att jag kommer att åka den 1 september.

sössa sött!!

Riga imorgon:)

Riga imorgon med hela släkten och lite till. Vi är 21 pers som far iväg med m/s cinderella i morgon. Lite kaos kommer det nog att bli men en hel del roligheter också:)
Ack ingen kamera har jag köpt än så mobilen får väl göra sitt bästa under denna resa. Ska nog försöka fixa engångs kamera innan vi åker. Bussen går kl 14 men vi ska samlas runt 12 och grilla lite hamburgare innan vi åker i väg.
Så imorgon befinner man sig inte längre i svea rike för ett par timmar. Nog bäst att sova nu så att man pallar med hela båttrippen.

Mycket båt denna sommar och dom senaste dagarna:)
Kram sara

Sara idag:)

Grattis alla saror på sara dagen. Själv så har jag fått några grattis sms och så kom min bror med fru och gav mig en handplockad sommarbukett. Jätte vacker!!



Igår så var jag ut och åkte båt tillsammans med Hanna och Viktor. Vi var i östhammar i Viktors pappas sommarstuga.Vi stannad till på sjön intill några klippor. Super mysigt!! Jag hoppad i med flytvästen. Tycker det är så skönt när man ligger och flyter i den. När det var dax att vända hemåt så ville inte båten starta igen. Så där satt vi på sjön och intekom någonstanns. HAHA:) till slut när vi hade stått och viftat med armarna åt några båtar så stanna en till slut. De bokserade oss en bra bit till en brygga där viktors pappa plocka upp oss och båten. Det blev ett riktigt äventyr:)



Viktor bakom ratten



En riktig sommar dag!



Min favort Hanna:)

  

Igår så var jag hos jessie och vi firade hennes födelsedag. De bjöds på jätte god tårta och efter det så blev det en tur till flustret.



24 ljus



Jag och mina vännen Jessie och Jennie:)

I morgon ska det bli en dag på stan med Sofie. Ska kolla in rean tänkte jag. Sen blir det kalas för adde här hemma.

Kram sara



Schwiez nästa:)

Nu har jag bestämmt mig det blir ett år i schweiz för mig framöver:) Famlijen ville jätte gärna ha mig och jag tycker det känns jätte bra. Läskit. Mycket läskit. Vet inte riktigt vad som tagit åt mig men det ska bli jätte kul. Ska jobba där som au pair åt två små pojkar. Och framför allt så ska jag ta mig tid att fundera över mitt liv och allt som har hänt under mina 24 år 5 månader och 7 dagar här på jorden. Ska fundera vad jag ska ha för mig i livet. Fundera ut vad jag vill, vad jag känner och vad jag tycker. Har inte alltid haft tid till det förut.

Wiii haha ojoj jag i ett helt nytt land ensam med nya människor och tyska å engelska. HAHA får se hur det slutar:)
 


(Padda varning:))

Nu ska jag ta en stort hopp in i en nu period i mitt liv.
 Önska mig lycka till!!

Skriver mer om detta snart igen:)

Kramar Sara


Lite blogg frändringar

Kände lite för att piffa till bloggen lite:) Eller snarare få en ljusare med lite mer sommar känsla . (Rebecka jag vet. Jag ska fixa min blogg. Men tiden räker inte till:) )
Idag så har jag vart och tränat. Hehe de gick lite små trögt men jag orkade hela passet iallafall. Det var ett stång 75 pass om det säger någon:)
Och gissa vad jag lyckades med idag. Paja vänster fram lampgals. Typiskt!! Det hände när jag skulle parkera. Tur att man har några bil experter i familjen:)

Jag har just nu så mycket i hjärnan som snurrar runt runt där inne. Känner mig lite ofokuserbar. Det  är tankar om jobb, framtiden, pappa, plugg och mitt liv som inte faller på plats. 
Pust!!! 

Men det ordnar sig nog:)
 
Ska sova nu!!



Jennie och mys:)

Idag så började ännu en arbets vecka. Den sista innan min semseter. Fint väder idag innebar en tripp till stan med våran lilla barngrupp på sex barn. Vi gick och hälsade på hos fåglarna i svandammen och sen så åt vi lunch på max. En uppskattad utflykt blev det.
Snart så kommer Jennie att dyka upp som mej. Vi ska kolla på Patrik1,5 och så ska jag bjuda henne på middag potatis och kyckling( om det kommer att bli klar någon gång, är lite skeptisk).
Igår så var jag på arlanda en snabbis och träffade en familj ifrån Bryssel. En jätte söt och trevlig familj. Hoppas att jag får träffa dem igen:)
Min furuvik resa som skulle ha vart i lördags blev inte av. Istället blev det bio men Shakawan och vi såg ice age. Har inte sätt dom två första filmerna men det ska jag nog göra nu. 
 Nu måste jag sluta!
Ha en bra kväll:)

seg på att blogga

Nu var det ett tag sen sist igen. Glömmer bort att gå in på dator, kommer oftast på det när jag redan ligger i sängen men då är jag redan så trött.
Så vad har jag haft för mig då? Jo, jag har vart på en kryssning med Jennie, Hanna, Jessie och Emma. Va myssit det är när det är sommar och man kan dansa ute på deck.
Jag har träffat min vän shakawan efter massa år:) Och nu ska han och jag åka till furivik på lördag. Jag var där förra veckan tillsammans med Pernilla, Hanniss, jottan och lilla noel. Shakakaka blev lite avundsjuk på att jag vart där så nu ska jag ta han dit.
Jag hade ju semester förra veckan och man kunde väl inte ha en bättre semestervecka i väder väg. Jag badade massor. Jordgubbs plockning blev det också.
Nu har jag börjat jobbat igen och jag är köksansvarig denna vecka. Igår bjöd jag på vofflor. 50 st vofflor stod jag och gjorde. En liten kille sa till mig då Sara du är ju duktig på det här:) söt!!
Just nu är jag husvakt så nu har jag ett helt hus för mig själv. Det är broden min som är på semester. Sofie kom idag och hälsade på och vi grillade.

Nu ska jag ta och hoppa ner i soffan och sätta på en film.

sara


 

Bilder från veckan

5 dagar var det sen sist. Men det är nog för det är sommar (blir lite mindre knappade på datorn då) och för att ja nu har massa människor runt mig hela dagarna. Det är en ganska stor omställning att haft ett helt hus för sig själv och nu ska jag få plats med mina saker i mitt lilla rum. Nu först förstår jag nog alla som flyttar hemifrån och sen måste flytta hem igen. Det var ju ett tag sen jag var tvungen att anpassa mig efter andra.

Så vad har jag haft för mig då. Hmhm..

I torsdags så var jag på rix FM tillsammans med Sofie, Niklas och Mattias:)

  

En av mina favoriter var där Star Pilotes:)

I fredags så var det ju min bästa väns födelsedag. Victoria fyllde 24 år. jippiiii. Det firade Emelie, Malin, jag och viggis i fjällnora. Det var fredaaaas mysssssssss:) (melodi läggs till)


 
En knas bild från bilfärden hem!

I lördags så var jag och gänget och grilllade hos Carro, Johan och deras Albin. Efter det så gick jag och Jennie på flustret. Hade jätte kul!!



Söta Albin!!

Idag så har det vart myspys max. Jag åkte igår tillsammans med Victoria till västerås. Och idag så åkte vi med en båt ut till en ö och badade. Jätte fint var det!!

   



Skyskraporna i sikte:) Nästan som i surfers paradise:)



Någon som vet vart man hitta dessa raggisar???

Svar: På victorias fötter en sommar natt när det är 20 C. Jaa det stämmer:)

Kram sara

RSS 2.0