Semlor!!

Här kommer lite bilder från min och sofias semlepicnic



Vacker utsikt hade vi!!



Det blev lite chocklad smak på köpet:) men det vara bra lite extra gott!!



Mys med semlor!!



Sofia är så duktig på att fota!
Detta var en super dag!!

Idag så har jag och lillkillen vart på planeta magic. Det är en stort inomhus lekplats. Roligt för både stora och små:) Älskar att åka dit!
Hoppa, studsa, leka med bollar och springa runt i en stor uppblåsbar hoppborg.

Vädret här nu är snö, snö, snö. Förvisso är det vackert och kul med snö.
Men nu vill jag ha vår!!
Längtar!

kram sara


Lite uppdatering!!

Klockan är 11.23 och jag sitter i pyamasen. Tog en riktig sovmorgon idag på min lediga onsdag. Vet inte riktigt hur ja ska lägga upp denna dag än. Har lite smått att göra så vi får se.
Det går trökt just nu med mitt bloggande. Men dagarna rusar förbi och det blir bara stressande att tänk att man måste skriva. Men jessica här skriver jag nu:) min söta söta vän!!
Så vad har jag haft för mig den senaste tiden? Jo, i fredags var jag ute och åt med någar gamla och nya kompisar. Det har kommit rätt så många nya au pairer hit. Vi var på en jätte mysig pizzeria som heter Santa Lucia. Sen följde jag med en stund till en bar men det blev en tidig kväll för mig. I söndags följde jag med familjen när dom åkte skidor. Kära nån vad vakert det är uppe i bergen. Stora pojken är så bekymrad över att jag aldrig har testat att åka slalom och vill så gärna att jag provar. Och det ska jag så småningom!! Själv så höll jag mig och lill pojken till i pulka backen:) Jätte kul!! Han är inte rädd av sig så fort gick det när vi susade fram på boben. 
I måndags så hade vi au pair träffen i svenska kyrkan och det var vin provning. Vi testade viner från schweiz olika delar. Gerd som är vårna " au pair mamma" hade koll på mycket och lärde oss en hel del. Vi testade ett vin som kommer ifrån där jag nästan bor. Eller det är så att jag ser planterna från mitt hus över till andra sidan sjön.
I lördags så träffade jag min kära vän Sofia! Vi gick på stan och då berättade jag att jag var så sugen på semlor för att det är så många som komernterar att de ärter semlor på facebook. Men sara vi kan ju göra semlor:) Och haha vi gick och köpte oss ett bröd på bageriet som Sofia hade smakat och som var i semlornas stil. Sen köpte vi grädde på sprutflaska, vi hittade mandelmassa och sen pudersocker:) Vi tog oss till en vacker park där vi sedan gjorde och åt våra smariga semlor:) Bilder kommer!! Har ännu ingen kamera till hands.

Nu måste jag nog göra ett lite onsdagsryck!!

Ha en bra dag!!

kram sara


Mer ljus!!!

Jag längtar så mycket till våren. Skulle villja vakna i morgon och att det är mars med stålande vårsol. Jag är så trött på mörkret. Förstår inte varför större delen av dagen större delen av året är så mörkt. Jag tror att människan skulle vara så mycket gladare om det skulle vara ljust längre om dagarna. Mer ljus åt folket!! Tycker dock att det har blivit lite ljusare här. Nu blir det inte mörkt innan kl 17 och jag har en liten känsla att det brukar vara mörkt då vid denna tid i sverige. Eller jag kanske misstar mig?? Jag vill ha lite mer ljus i mitt liv, ljus av alla slag.
Igår så var jag på bio med min vän Sofia. Vi såg dr parassus. Ett filmval som jag inte skulle ha gjort om jag skulle ha valt film men den var jätte bra. Blir lite facsinerad av onaturliga filmer och dess häftiga scener. Fast Harry Potter förstår jag mig inte riktigt på.
Min söta vän Sofia igår hon va så söt att hon bjöd mig på bio:)

ha en bra kväll!!


En rolig helg!!

Måndag, ny vecka och massa sol ute. Jag gillar! Måndag är faktiskt en av mina favorit dagar då jag och lillpojken går på musik klass. Jag och han bara älskar det! Är så kul att se alla små sötnosar sitta och sjunga och spela lite instrument.
I helgen så hade jag det fullt upp. I fredags så träffade jag mina finska vänner på en fika på starbucks. Sen i lördags så bar det åt till Luzern där jag blev guidad i den vackra staden. Igår så spenderade jag kvällen tillsammans med min ganska nyfunna vän Felicia:) Vi hyrde film, blev dock lite fel för den var såååå dålig. Det var den ganska nya filmen med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet. Men det blev pizza och den fick absolut högsta betyg då den var super god. Jag hade så trevlig så:) 
Ikväll så ska jag gå på bio tillsammans med Sofia. Vad vi ska se har jag inte hundra koll på, haha men jag litar på Sofias val:)

Saknar så min kamera som jag lämnade in när jag var i sverige då den uppförde sig lite konstigt. Det ska vara hel nu så nu väntar jag bara att den ska dimpa ner i brevlåda efter att Anneli ska skicka den till mig.

Ha en bra måndag!!

kram Sara


Lite bloggand...

Idag är det onsdag och det innerbär att jag är ledig. Det går lite trökt för mig och mitt bloggande. Hade en ganska jobbig första vecka efter mitt besök hemma i sverige. Men saknaden jag kände börjar att lägga sig lite. Just nu sitter jag och lyssnar, ja han är nog min favorit på musik fronten för tillfället, Victorias nyfunna kärlek Magnus. Vacker, lite sorliga men väldigt fina låtar! 

Tänkte ta en lite kort återblick vad jag hade för mig hemma i sverige.
Först så spenderade jag en hel del tid men Adde, min sysyterson favorit:)
Jag fick låna en bil av Bosse som gjorde att det var så mycket lättare att hinna me allt och alla. När jag var en kväll hos sofie så pep det i hennes mobil och där stod det, hälsa sara att sabben är klar åt henne nu:) Hehe hade inte ens frågat efter en bil. Men vissa människor anstränger så för andra. Me like!!
Det blev en hel del film tittande hemma, Wallander, Falk och så var vi ett stort gäng på Göta kanal 3. Men kära hjärtanes vad den var dålig. Pinsamt dålig!!
Vi hade en julmiddag hos min bror, han tog ju familjen och flydde till malaysia så dom såg man inte så mycket av:)
Jag tog en sväng till västerås där jag hälsade på victoria. Där blev jag bjuden på god mat och mys.
Självaste julafton hade vi hemma hos pernilla och Robban. Jätte mysit! Jag fick en klocka, mysbyxor, en mugg med mig på ( haha kaos), fina ljuslyktor, en sushibok, presentkort mm.
På juldagen så tog jag, Victoria och Emelie en vända till flurran:) å vad kul man har med dessa två kvinnor.
Nyår spenderade jag hemma hos Hanna och Viktor. Johan, Hanna, Liam och Patrik var där och vi spelade Uppsla spelet hela kvällen och åt god mat.
Sofie som har precis fyllt 35 hade ett party dagen innan jag åkte som blev hel lyckad. Dagen började lite kaotisk men det löste sig bra iallafall.

Nu till verkligheten här borta.
Först och främst så är jag så lättnad över att jag har koll på pulsbesvären jag haft. Jag har vart till doktorn och proverna hade blivit bättre och jag är nu i form för att träna precis hur jag vill. Jag kommer att behöva äta medecin ca ett år men det är så skönt att veta vad felet är. Haha och ni ska se mig på krosstrainnen ( nä vet inte hur det stavas) vilket tempo jag kan hålla. Hade ingen anning om att man kunde hålla på så länge utan att det känns att hela hjärtat ska hoppa ut:) jag känner med andra ord att medecinen har hjälpt och den höga pulsen knäcker mig inte så lätt. 
Den 20 februari ska jag åka med min värd familj på skid semester. Underbart! Det ska bli så kul, längtar så!

Idag faller snön här i Horgen och det är så fint. Men känner lite besvikelse att det är en sådan underbar vinter i sverige och jag inte befinner mig där.

Idag så är planerna att jag ska göra min tyskaläxa, träna och kanske gå till badhuset med pojkarna och mamman. Skulle behöva ut och få lite frisk luft också.



Adde och moster Sara!



Av mig fick alla varsit schweiziskt inspererad julklapp



Julmat!



Klappar!



Vänskap!!

Ha en bra onsdag!

kram Sara


Tillbaka..

Nu har jag haft ett litet uppehåll från bloggandet. Hann inte med det när jag befann mig i sverige på jullov. Jag hade det jätte bra på hemmaplan och jag bara älskade vädret.



Jag hinner inte skriva mer nu för jobbet kallar, ville bara säga att jag lever!!

Ha en bra dag!!

Kram sara


RSS 2.0