Bilder!!

Här kommer lite bilder ur mitt liv den senaste tiden!

Ängeln som jag fick av sofie



En kväll i oslo på en au pair träff



En vacker bild i från östhammas camping



Myspys framför tv när regnet öste ner



Den här utsikten fick jag syn på när jag var ute och åkte elmoppe. För er som inte vet var det är så är det en moppe som laddas upp med hjälp av el. Hehe det var nog en rolig syn när jag susade förbi på en sådan.


Ska nog sova nu. I morgon ska jag till västerås och titta på rix fm festivalen. Sofie och mina brors söner ska dit:)

Hade en helt underbar dag på stan med emelie idag:)

Sara


uppdatering!!

Inge jobb i norge:( Hade en jätte trevlig resa till Oslo och hälsade på oss en familj. Men icke ville dom ha mig. Nu ska jag ju inte bli bitter för det. Kanske har allt sin mening;) Sa ifrån mig ett erbjudande jag fick på min förskola idag. Jag fick skriva på ett papper där jag tackade nej. Kändes lite jobbigt för stunden men ganska skönt eferåt. Igentligen tycker jag att jag är knäpp som säger nej till ett jobb men jag vill så gärna upptäcka mer av vår värld än bälinge:) 

Nu till lite uppdateringar som jag gjort 

Först så for jag ju till norge och fick se vackra oslo. Jag fick följa med på en au pair träff till svenska kyrkan. Dom hade avslutning så  vi grillade och lekte lekar. 
Resan gick jätte bra tur och retur:)
Midsommar firade jag på en camping i östhammar tilsammans med Sofie och min brors familj. Älskar att campa!! sammanfattning av helgen är grillning och myspys:)
Igår så va jag och victoria på bio. Vi såg the propoisen eller hur det stavas:S
Annat som händer i mitt liv just nu är att min syster anneli med co har flyttat till mig. Nu är jag inte längre ensam i huset.

Tänkte lägga in lite kort men orkar inte just nu. Kommer i morn kanske!!

Kramar sara


Norge i morgon:)

Nu är det dax jag ska till norge i morgon och hälsa på hos en familj som jag har sökt ett au pair jobb hos. Jag hoppas verkligen att jag får det och att dom kommer att tycker om mig.
Jag är super nervös!!!!!!

Jag har fått låna en liten ängel av sofie som jag ska ha med mig och som ska bringa mig tur:)

En sak är skönt om jag inte får jobbet i norge( som skulle göra mig lite knäkt) så erbjöd min chef mig jobb på min förskola där jag är nu och att dom vill ha mig stärker mitt självförtroende. Jag brukar ha svårt att tycka att jag själv är duktig på saker men jag tycker faktiskt att jag är duktig när det gäller att arbeta med barn om jag får säga det själv:) Det bästa motot jag har hört inom barnverksamheten är

Ramar och Kramar

Jag försöker nu för det mästa att utgå från det. Ett barn behöver tydliga ramar men också mängder av kärlek och kramar:)det selar ingen roll om ett barn är snäll, skrikig, blyg, hörs högst hela tiden eller har svårt att hantera sina knuffar. Alla barn behöver kramar, massor av kramar:)

Nu ska jag ta och varva ner och se så att jag har packat allt!!

Kram sara


måla måla bort din sura min

Sitter hemma hos sofie i hennes säng och tänkte blogga lite. Just nu har jag lite problem med att var hemma i bälinge då de målas där. Färgen luktar jätte mycket och har nu satt sig i det mästa. Har lite smått panik över det nu när jag ska till nogre på onsdag och hälsa på hos en familj som jag har sökt jobb hos. Vill ju inte lukta målarfärg när man ska göra ett så gått intryck som möjligt.
Idag så har jag och sofie vart och hälsat på hennes kompis lilla bäbis. Lukas en månad gammal:) så söt!! sen så har vi vart och köpt en MP3 till mig idag, hoppas den blir bra tänkte ha den när jag ska korssa landet på onsdag.
Sen så köpte sofie jätte söta små vanilj badsalt på gysk.
Har prov testat det redan:) 



Sen så har jag vart med Victoria och tränat idag, duktiga sara!!!

kram sara


I all röra!!!

Sitter just nu kl 00.15 i mitt vardagsrum som är kaus. Fullt med icke vardagsrumms möbler som tecker den största ytan av golvet. På bordet som är över fullt med saker har jag gjort en liten plats till min dator och ett fat med ljus på. Nu håller min syrra och hennes roine på med att måla och tapetsera för fullt här hemma. Och det luktar inte gått:( Det är en stark doft som jag tror ligger bakom mina huvudverkar den sista tiden. Ska försöka hålla mig borta men det är lite svårt när man älskar sin egna säng:)
Ikväll så har jag vart på presonal fest. Jätte god mat bjöds det på, fläskfile med wokade grönsaker och klyftpotatis. En tårta gjord av marräng och vaniljvisp som toppades av daim fick vi till eftrerätt. Tårtan var fryst så det blev som glass nästan.

Min båt tur som jag gjorde i onsdags med mina vänner var jätte kul. Det blev en lugn resa som bestod av mest 65+ are men va gör det när man åker med sina bästa vänner:) Dagen efter
så uppträde Maverick som han hette. Han hade en jätte bra låt som heter pretending. Jag tyckte den va så bra att jag köpte hans singel. Så hetast på min sterio just nu är Maverick:)



Det blev en tidig morgon i säng efter ett par timmar på disco golvet. Mr DJ:s musik knäckte;)
Imorgon ska jag in till sofie och ha mys kväll. Längtar!! ska nog till gränby centrum i morn me och lämna in engångsameran som följde med på kryssningen. Sen någon dag i nästa vecka ska flickorna samlas och få sig ett gott skratt till korten.



Är så nöjd med min nyinköpta klänning som är så fin!!

Ska nog sätta på en film och ha lite fredags mys med mig själv:)

Kram sara




  


kryssnnnnnning idag:)

Idag så åker jag, viggis, emelie och karlsson kryssning:) vi åker med birka. Igår så köpte jag en jätte fin klänning till kryssningens ära. Igentligen var det skor jag var ute efter men så blev det inte. Nu ska jag snart till jobbet och jobba en liten stund innan vi åker iväg.
Ikväll så kommer det bli party party:)



Hoppas ni får en bra dag, det kommer jag iallafall ha:)

Flickor snart kastar vi loss;)

En helg i action

Jag har haft en fullspäckad helg med massor av roligheter:) Men förts måste jag bara gatulera carro och johan som har fått en liten albin. Ja tror att carro är en av mina trogna bloggläsare, själv så har precis tittat in i hennes blogg och sett alla söta bilder på lilla pojken.
Fredagen började med att jag och hanna åkte och kollad in byggdegården där det skulle vankas bröllop på lördagen som vi skulle servera på. Sen efter det bar det i väg på lill saras student. Och oj va vacker hon var. Klänningen hade hon själv sytt och jag var måttligt imponerad.



Systrarna rebecka och sara!
Efter mottgningen som höll hos familjen Boström åkte jag hem till Hanna och viktor där det bjöds på grillat. Sen så tog vårt lilla gäng som bestod av Sofie, Anneli, Hanna, viktor, Bosse och Roine oss till liljekonvaljeholmen och dansade till scotts. Ett jätte mysigt ställe där jag fick en dans eller två.



Fika paus!!

I lördags kl 12 var vi på plats i skuttunge där jag, Hanna, Jossan och Emelie serverade på ett bröllop. Hur kul som helst. Jag har nu serverat på tre bröllop och jag bara älskar det. Att få springa runt blad fin klädda människor och förgylla någons så speciella dag är något jag vill göra många gånger till.

              

Bruden, Emelie och Jossan



Kvällens bartendrar var Jag och Hanna:) Det gick jätte bra och en hel del dricks drog vi in också.
När kl var 03.12 så lämna vi stället efter att ha hjälp till att städat. Mina fötter värkte så mycket på slutet att jag nästan ville gråta men det var ju inte så konstigt när man hade jobbat i 15 timmar nonstop.



En vacker blomma fick vi med oss från bröllopet!

Idag så har jag vart och firat Anneli som fyller på onsdag och Roine som fyllde i fredags. Nu ikväll så har jag träffat Victoria. En mys pys kväll med vännen min.

Nu ska jag ta och hoppa i säng så jag får lite nya krafter till denna nya vecka som kommer.

mina duktiga vänner!!

3 dagar sen var det jag skrev här sist. Blev lite chockad över det för jag trodde jag hade skrivit i lördags. Men det hade jag ju inte. Tänkte skicka lite grattis hälsningar via min blogg ( tror att dessa flickor läser detta:)) Mina fantastiska vänner som har klarat av ett helt år på universitetet. Victoria som läser till sjuksyster och Rebecka som läser till lärare. Ni är så duktiga, är så stolt över er
Jag tror inte det finns många människor som är så givmilda och snälla som min Victoria. 100 kronor gav hon till en helt främmande människa idag. En människa som hade fått lite problem me bilen och behövde lite bensin. Det ska vara en habiboa för att vara så snäll:)
I lördags så var jag, soie, hanna och anneli ute och åt på nya Salt. Grillad kyckling belv det med god advokado dip. Sen gick vi vidare och tog oss varsin drink. Dock inte så god men det var trevligt ändå:)

Kram på er!!


RSS 2.0