wiiiiii snart åker jag:)

Nu har resfebern satt sina spår. Jag börjar bli nervös och en stressig panik känsla har rotat sig fast i mig. Nervös för att flyg själv, stressigt för jag hundra eller snarre tusen saker att fixa och panik för att jag faktiskt snart ska åka. Men det blir nog bra. Kl 9:45 på tisdag lämnar jag arlanda och håll tummen för att jag slipper skakningarna och att jag inte vimsar bort mig på flygplatsen. Är ju van att ha min victoria när jag befinner mig på främande flygplatser runt om i världen:)
Idag så har Hanna hjälp mig att köra alla mina prylar till västerås där de ska förvaras medans jag är borta. Jag är så trött på alla dessa banankartånger att jag önskar att jag slipper se några under en lång tid. Men allt gick bra och nu står allt på plats. Träningsvärk är nog att väntas imorgon efter allt kånkande.
Imorgon så är schemat fullspeckat.  Först ska jag ta med farmor till gränby och träffa linda där på en fika. Det ska hinnas med att växla pengar, köpa nått på new yorker där jag har presentkort som snart går ut, träffa lilla liam kanske, träffa shakawan och försöka få in jennie och emelie en stund. HAHA det är sex saker de, tror att jag fixar fyra men jag hoppas på fem och önskar att det blir sex:)
På lördag så ska jag och Victoria åka på kryssning. Kankse lite dålig tajming men det var den ända helg som passade. Det ska bli jätte kul:) 

 
Victoria på Malaysias flygplats. Den renaste flygplatsen vi vart på.



Flygplats väntan.

Nu är det sov tajm.
Längtar tills jag får ringa Victoria imorgon som kom hem från kreta idag. Det är inte ofta det går en vecka och vi inte pratar med varndra.
Kram sara

En lyckad fest!!

I dag så har jag vart  på Thun´s och shoppat loss:) Det blev två par jeans (ett par stuprör som min söta jotta lura på mig:)) ett par fina stövlar och en tjock tröja och ett par mys byxor:) allt som allt blev det runt 1300 kr.
 I lördags så hade jag ett litet avskeds party tillsammans med mina vänner hemma hos mig. Det blev en lyckad kväll med grillning och sedan utgång. Det serverades grillspätt med potatisgratäng. Mums blev det!! Dom som förgyllde min dag var dessa pärlor till vänner

 

Emelie pemelie kom så klart



och så klart min söta kusin



Utav Victoria, Emelie och Malin så fick jag en av mina bästa presenter någonsin. Å va jag älskar mina kompisar:)



Om det är något som jag har haft turen att få här i livet så är det underbara vänner. Detta kommer att vara en prioritet sak i resväskan som snart ska packas inför mitt nya liv i schweiz.

Nu börjar klockan att bli mycket så det är nog dax att sössa lite.

kram sara

Min dagar i lite bilder

Idag så har jag jobbat sista dagen i köket. Jag bjöd på pannkakor som redan va färdiga och som skulle bara värmas. Jag todde det skulle gå lätt med ack va fel jag hade. Hade de första pannkakorna inne för länge i ugnen så dom blev jätte hårda. Men allt gick bra till slut. Igår blev det en stor hitt med fisken. Jag gjorde en ketchup/chilli sås som alla älskade. Till och med en mamma som var där på inskolning kom in till köket och tacakde för den goda maten:) 


ja i action i köket:)
Kan dock inte ta åt mig hela äran för den goda såsen för tomtens fru hjälpe mig:) lite.

I tisdags kväll så var jag och victoria på besök hos våran vän shakawan. Vi hade en mys kväll med tacos och film. Det var första gången vi var i han lägenhet och den va så fin:)


Efter några timmars sömn hos shaka så bar det iväg till jobbet på morgonen. Va så trött efter jobbet att jag tog en liten power nap sen så var det bara att ladda om på nytt när Hanna och Victor skulle komma på middag. Sen så bar det iväg till etage. Vi hade ju lovat att ta med adde ut som nyss fyllt 18. Det blev en myssig kväll för han med syster och moster:)



Moster och adde!



sötisar:)

I morgon så ska vi till Stefan på kräftskiva. Kanske blir det ett dopp i poolen om vädret tillåter. Annars imorgon ska jag åka runt och shoppa lite inför lördagen:)

Lite bilder från min och emelies tripp till kapplasse:)



Å va vacker



Vilken utsikt!!

Ha det bra!!


köksan sara

Idag så har jag jobbat som köksa:) Jag bjöd på ris, biffar och tomatsås. Det var många som stack in huvudet i köket efter maten och sa att det var gott. Jag smakade själv lite och så pjåkit var det inte. Även i morgon och på torsdag ska jag vika i köket på klockarbol. Igår så jobbade ja första dagen fast i barngrupp på kolckarbol. Det var jätte kul! när jag gick hem ifrån jobbet igår kom jag på mig själv med att småsjunga:) hehe tillochmed så gick ja och knäppte med fingrarna. Ett riktigt lykorus hade jag när jag var på väg hem:)
Ikväll så ska jag och victoria hem till shakakaka och tisdags myyysss:)
På lördag har jag bjudit mina tjeje kompisa hem till mig på ett litet partaj:) hoppas det blir bra.

Ha en bra dag!!

min pappas födelsedag!!

Idag den 5 augusti skulle min pappa ha blivit 67 år gammal. När vi var där med blommor så hade gravstenen kommit på plats. Ny tvättad var den:) för det var ju samma sten som min mamma redan hade. Tänk att några bokstäver på en sten kan väcka så många känslor.



Imorgon ska jag till stockholm och träffa familjen från schweiz som är på semester där. Jätte nervös!!
Sen så ska jag och emelie ta en tripp på ett litet äventyr, om vi hittar dit:)

Kram sara

prinsar, svamp och ledin:)

Har precis kommit hemifån en bio kväll med min bästa vän Victoria:) Vi såg En sommar med Göran. Haha så rolig. Tidigar idag så har två av min kusiner vart här och hälsat på. Chris min kusin från Schweiz tog med sig en stor resväska med mina saker så den finns på plats när jag kommer dit. Nu är det bara drykt en månad kvar:)
Under den senast veckan så har jag haft mycket skoj för mig. Först så var jag iväg och köpte mig en ny digital kamera. En vacker blå. I torsdags så var jag och Sofie i stockholm på skansen och tittade på Tomas Ledin:) Oj va länge jag har velat gått på en konser med honom. Caroline af Ugglas va förband och hon är ju inte så dålig hon heller. Till alla ni som tycker att hon är konstig säger jag bara lyssna på hennes låtar. Ett tipps! Innan vi såg på ledin så spendera vi en dag på stan i självaste huvudstaden. Det blev dock inget för mig men Sofie gjorde några fynd:) Innan vi skulle gå till skansen så var jag lite för väderet-är-jätte-bra optimistisk ja tog inte med mig någon tröja och det slutade med att jag fick köpa en ledin tröja för 300 kr. så kan det gå:) men den är blå och vacker så det gjorde inget, kanske bara lite för min ekonomi. Så där stod jag i min kanske lite för liten blåa tröja och hängde med i va gör du nu för tiden vaför hör du aldriga av dig..... och snart tysnar musiken. Å va jag gillar ledin:)
I fredags så hade Jessie maskerad med en kompis och vilka knäckde om inte emelie å jag. Temat var hav och vi hade fiskenät (äkta, pappas gamla) och så hade vi ikeas finger mjukis fiskar:)
I lördags så blev det premier för kräftor. Brorsan bjöd. Och på dan så var jag med Bror och fru och plockad svamp. Att gå ute i skogen är nog ett utav det mysigaste sakerna jag vet att göra. Det blev inte så mycket svamp men mycket blåbärs ätande blev det:) Och kan ni tänka er när jag gick där i skogen så hoppade min prins förbi. Jag fick dock inte tag i honom så jag kunde kyssa honom men jag hoppas han dyker upp snart igen:) 
Nu ska jag ta och sössa lite!!
Sov gått mina bloggläsarae:) 


RSS 2.0