Min cykelkorg!!

Va kul det va idag att öppna sin blogg och se att de faktiskt hade vart några in och kollat läget:)
Jag var precis ut me soporna och upptäckte stjärnhimlen. Finns det nått vackrare?? Har alltid vart så fascinerad av den. Just nu så är det en "banan" måne. Jag kan stå jätte länge och bara titta upp i himlen. Men den vackraste stjärnhimlen jag någonsin har skådat  var i australien . Där såg man vintergatan och det va så mycket stjärnor att man såg dom mer än va man såg mörkret bakom. 
Victoria, emelie (mina bästa vänner) och jag brukar hissa och dissa saker , precis som dom gör på rix fm. Och idag så måste jag få hissa en sak , min CYKELKORG. Igår så hängde jag på en cykelkorg på min cykel och vilken pryl. Nu slipper väskan åka in i hjulet och så slipper jag oroa mig för att den ska åka av pakethållaren. Perfekt!!
En sak till som jag kan hissa idag är att jag och några vänner ska åka till London:) den 9-12 maj så ska vi dit och shopa, parta lite och ha det jätte kul:) Längtar!!
Nu ska jag sova!! Sössa sött!
igar kvall blev i skjusade med en mini buss till varan greyhound buss. de va morkt ute och plotsligt stannar han som korde och slakte lysset i bussen. eeee tankte vi va gor vi har ute mitt i toma intet. nu ska vi ut och titta pa stjarnorna sa han. och aaa va de va vackert har aldrig sett nagot liknande. de sjukt mycket stjarnor. till slut kom varan buss iallafall.     Det här skrev jag i våran resdagbok när vi va i australien. Bilden är tagen när vi står och tittar på stjärnorna.

igar kvall blev i skjusade med en mini buss till varan greyhound buss. de va morkt ute och plotsligt stannar han som korde och slakte lysset i bussen. eeee tankte vi va gor vi har ute mitt i toma intet. nu ska vi ut och titta pa stjarnorna sa han. och aaa va de va vackert har aldrig sett nagot liknande. de sjukt mycket stjarnor. till slut kom varan buss iallafall.

det här skrev jag i våran resdagbok när vi var i australien. Bilden är tagen när vi tittar på stjärnorna.
 
Kramar sara




Kommentarer
Postat av: becka

å, det var på tiden med en cykelkorg. :)Vad kul att du ska till London! Min vän. Tycker så mycket om dig. Du = mitt solsken.



Puss.

2009-04-01 @ 09:41:07
URL: http://www.afrikabecka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0